Profesionalni usisivači izvanrednog kvaliteta
U našoj ponudi nalaze se profesionalni – komercijalni industrijski usisivači i  hotelski usisivači sjajnog kvaliteta. Poznati su i kao usisivači za mokro i suvo usisavanje. Hotelski usisivači predstavljaju usisivače sa niskim nivoom buke koju proizvode. Sa druge strane, industrijski usisivači su zapravo usisivači koji se koriste za kompleksnije vrste usisavanja.

Prikazani svi od ukupno 21 rezultata

Razlike izmedju industrijskih usisivača

Pre svega, treba napomenuti da postoje dve vrste industrijskih usisivača, takozvani komercijalni industrijski usisivači i pravi industrijskih usisivači. Osnovna razlika izmedju njih je što se pravi industrijski usisivači koriste za teža i kompleksnija usisavanja u raznim industrijama. Oni služe za usisavanje gradjevinskog šuta, metalnih i plastičnih opiljaka pri obradi cnc mašina, ulja, piljevine itd. Komercijalni industrijski usisivači imaju malo drugačiju namenu. Uglavnom se koriste u profesionalnom čišćenju i služe za usisavanje vode i prašine. Do odredjenih granica oni mogu podneti usisavanje krupne prašine i sitnog šuta, ali nije poželjno da se opterecuju do tih granica.

Hotelski usisivači - komercijalni usisivači

Pod hotelskim usisivačima možemo uvrstiti isključivo one koji su po nameni usisivači za prašinu i imaju specifičan oblik koji je veoma pogodan za korišćenje u hotelima. Nivo buke koji proivode je veoma nizak, zbog čega je veoma poželjan medju hotelijerima. S druge strane, komercijalni usisivači su svi oni koji služe za usisavanje sitne prašine sa manjim zapreminskim rezervoarima, pri čemu obično koriste kese u rezervoaru za skupljanje prljavštine. Njihova primena je široka i veoma su traženi. U neku ruku, hotelski usisivači mogu da se svrstaju u tu grupaciju. Komercijalni, kako sama reč kaže, koriste se veoma često i može se reći da su definitivno najzatupljeniji.