Sredstva za sanitariju

Čišćenje i pranje sanitarije je jako bitan proces i mora se obavljati redovno kako bi se održala higijena kupatila. Sanitarija (wc šolja, školjka, lavabo, kada itd..) su i te kako podložne zaprljanjima i sakupljanju nečistoća, mrlja i neprijatnih mirisa. U nastavku pročitajte kako da efikasno otklonite zaprljanja i neprijatne mirise za jako kratko vreme.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Koja su najpouzdanija sredstva za sanitariju?

U ponudi imamo proizvode za sanitariju poznatog svetskog proizvođača Grass - kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i prodajom sredstava za čišćenje i pranje. Od sredstava za sanitariju izdvajamo:

 • Gloss gel - sredstvo za otklanjanje kamenca i rđe. Pogodan je za čišćenje kade, tuševa, sanitarija, proizvoda od fajanse i pločica od kamenca, mrlje od hrđe, sapuna i soli. Učinkovito uklanja složene i stare prljavštine. Bezbedno za akrilne kade. Zadržava učinak nekoliko dana.
  Način primjene: nanesite proizvod na površinu koja se čisti, ostavite ga nekoliko minuta. Istrljajte četkom ili sunđerom, isperite vodom. Ako je potrebno, tretman ponoviti. Na površinama osetljivim na kiseline, ne ostavljati da deluje više od 30 sekundi!
 • Gloss professional - sredstvo za čišćenje kupatila, tuševa, toaleta, oluka, podnih obloga, vodovodnih instalacija, zemljanog posuđa i pločica od kamenca, kamenca, mrlja od rđe, mrlja sapuna i naslaga soli. Zahvaljujući svojoj efikasnoj formuli, brzo uklanja tvrdoglavu i tvrdoglavu prljavštinu. Siguran za akrilne kade i površine od obojenih metala. Posebne komponente koje čine sastav stvaraju na površini zaštitni film, stvarajući čistoću i sjaj, zadržavajući efekat nekoliko dana. Za profesionalnu upotrebu.
  Način primene: nanesite proizvod na površinu koja se čisti, ostavite ga nekoliko minuta. Istrljajte četkom ili sunđerom, isperite vodom. Ako je potrebno, tretman ponoviti. Na površinama osetljivim na kiseline, ne ostavljati da deluje više od 30 sekundi!
 • Wc gelacid cleaning - sredstvo na bazi kiseline za održavanje sanitarija. Pomaže uklanjanju neugodnih mirisa, ubija mikrobe. Gel sastav sredstva obezbedjuje ekonomicnu potrošnju.
  Način primene: naneti sredstvo na površinu koja se čisti, ostaviti 1-2 minuta. Istrljati četkom ili sunđerom, isprati vodom. Ako je neophodno, ponoviti postupak.
 • Digger gel - izuzetno efikasno sredstvo za uklanjanje organskih začepljenja na teško dostupnim mestima, kanalizacioni odvodi i cevi. Ubija bakterije i uklanja neugodne mirise. Idealno za sve vrste metalnih i plastičnih cevi. Brzo rastvara kosu, ostatke hrane, masti, proteini i druga organska ležišta. Debela formula omogućava efikasnije suočavanje sa začepljenjima.
  Način primene: dobro promućkati pre upotrebe. Sipati 300-500 ml proizvoda i sačekati 2-3 sata. Za jaku prljavštinu ponovite tretman. Kao prevenciju, redovno upotrebljavati proizvod.