Sredstva za inox površine

Svi znamo koliko je čišćenje inox površine naporno i komplikovano. U većini slučajeva su u pitanju su velike količine prljavštine, mrlja i sl. U pitanju je dugotrajan i komplikovan proces. To nije slučaj ako koristite najkvalitetnija sredstva za čišćenje inox površine. U nastavku ćete se upoznati sa najpouzdanijim sredstvima za čišćenje inox površina, načinom upotrebe, primene, karakteristikama i dr.

 

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Koja su najkvalitetnija sredstva za inox površine?

Iz ponude posebno izdvajamo proizvod poznatog svetskog proizvođača Grass, kompanije koja ja poznata kao neko kome su proizvodnja i prodaja  sredstava za čišćenje i pranje osnova. Proizvod pomoću kojeg ćete bez problema očistiti svaku površinu od inoxa je Steel polish. To je deterdžent za čišćenje nerđajućeg čelika, bakra, mesinga, hromiranog, niklovanog, emajla i drugih tvrdih površina koje zahtevaju pažljivo rukovanje. Efektivno uklanja prašinu, prljavštinu, otiske prstiju, mast, ulje, mrlje od vode i prljavštinu. Ostavlja nevidljivi zaštitni sloj koji olakšava ponovno čišćenje površine. Nivo pH vrednosti: 7.  Preporučuje se korišćenje u kombinaciji sa zaštitnim rukavicama i mikrofiber krpom. Dostupan je u pakovanju: 600 ml.
Način primene: protresite dobro pre upotrebe. Nanesite malu količinu na površinu, polirajte krpom bez vlakana.

Pogledajte na našem sajtu širok asortiman sredstava za čišćenje poznatih svetskih proizvođača čiji smo generalni zastupnici.