Čišćenje garaža

Redovno i generalno čišćenje garaža

U našoj ponudi su sledeće usluge:

    • Redovno čišćenje garaže
    • Generalno čišćenje garaže

Redovno čišćenje garaža

 Kada je u pitanju redovno čišćenje, to može biti mesečno, kvartalno, polu-godišnje ili godišnje. U zavisnosti od Vaših potreba čišćenja, unapred se utvrdjuje koji su zahtevi obima posla i na osnovu toga mi ćemo formirati adekvatnu ponudu za redovno čišćenje garaže . Za formiranje ponude prethodno je potrebno je da neko od naših kolega iz tima poseti garažu i oceni obim posla. Zbog toga prvi korak ka stvaranju zajedničke saradnje je da se zakaže obilazak objekta, nakon čega ćemo sa prikupljenim informacijama sa terena sastaviti najbolju moguću ponudu koja je u zajedničkom interesu. 
 

Čišćenje garaža - Correcto Clean Shop doo

Čišćenje garaža – Correcto Clean Shop doo 

Generalno čišćenje garaža

 
Kada je u pitanju generalno čišćenje garaže, takodje stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste poslova i bilo koji obim posla. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da smo spremni da u najkraćem vremenskom roku organizujemo kompletno generalno čišćenje u bilo kojem stanju zaprljanosti koja god to površina bila u pitanju. Bilo da je u pitanju generalno čišćenje nakon završenih gradjevinskih radova ili u sklopu godišnjeg održavanja, naš tim obučenih ljudi za mašinsko čišćenje garaža će izvršiti radove u najkraćem mogućem roku. U kvalitet izvršenih radova možete se uvek uveriti, kao što naše reference to mogu da potvrde. Iskustvo koje stoji iza nas pružili su nam poslovi čije su površine preko 20 000m2.

 Redovno i generalno mašinsko pranje garaža - Correcto Clean Shop doo Redovno i generalno mašinsko pranje garaža – Correcto Clean Shop doo

 Kontakt

Koja god usluga održavanja garaže da Vam je potrebna, mi Vam stojimo na maksimalnom raspolaganju. Za ponudu i sva dodatna pitanja vezana za čišćenje garaže možete nas kontaktirati putem sledećih brojeva telefona: +381 60 3047 197 , +381 60 4047197, +381 60 5047197, ili popunjavanjem i slanjem forme za upit koja se nalazi ispod.

Pošalji nam upit

Molimo Vaš štiklirajte polje ispod kako biste potvrdili Vaš upit