Filcevi za pranje podova

Filcevi za pranje podova su proizvod koji je nekada prekopotreban kada je u pitanju pranje glatkih tvrdih podova sa velikim zaprljanjima. U našoj ponudi nalaze se sve potrebne granulacija filceva vrhunskog kvaliteta.

Prikaz 1–30 od 39 rezultata

Koja je namena filceva?

Filcevi su pre svega namenjeni za mašinsko pranje tvrdih glatkih površina. Medjutim, oni svoju primenu takodje pronalaze i u poslovima poliranja. Beli filc se koristi za poliranje tvrdih podova, dok ga cak koriste i parketari kao nosač mrežice za poliranje parketa.

Po čemu se razlikuju filcevi?

Filcevi za pranje podova se prvenstveno mogu razlikovati po boji. Tačnije rečeno, proizvodjači ih tako prave da bi bilo lakse definisati koji filc se za šta koristi. Njihova osnovna razlika je u granulaciji. Postoji veliki broj granulacija, medjutim osnove granulacije koje se primenjuju su crni, crveni i beli. Crni filc predstavlja proizvod koji je najgrublji i najveće granulacije, zatim crveni filc koji je manje grub pa na kraju beli koji je najmekši zbog čega se i koristi za poliranje. Kod nas u ponudi možete naći sve potrebne granulacije.