Namena i prednosti sredstava za čišćenje kože

Sredstva za čišćenje kože su u ekspanziji u poslednjih nekoliko godina zbog svoje važnosti i namene. Namenjena su za čišćenje prirodne i veštačke kože od zatamnjenja i bledih fleka, povraćaju prvobitni sjaj, osvežavaju je prijatnim mirisom itd. Jako su poznata po tome što prodiru u pore i nežno čiste površinski deo. Poznatog su svetskog proizvođača koji se dugi niz godina bavi sredstvima za pranje i čišćenje – Grass.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Najpoznatija sredstva za čišćenje kože

Iz ponude izdvajamo:

  • Leather cleaner 600 ml (sredstvo za čišćenje kože) - čisti prirodnu i veštačku kožu od svih zatamnjenja ili bledih mesta. Prodire u pore i nežno čisti površinski deo. Karakteriše je pH vrednost - 8. Daje sjaj, poboljšava strukturu, vlaži kožu i štiti je od sušenja i pucanja. Štiti tretiranu površinu od ultraljubičastog zračenja i preranog starenja. Ima prijatan miris. Brzo se upija bez ostavljanja tragova i mrlja. Pogodno za čišćenje i obnavljanje proizvoda od prirodne i veštačke kože, nameštaja, ukrasa za domaćinstvo, cipela, tašni i dr.
    Način primene: Naneti proizvod na površinu pomoću sunđera ili meke krpe. Ostaviti 5 minuta, obrisati uklanjajući ostatke prašine i detergenta
  • Leather cleaner 600 ml (sredstvo za održavanje) - kremasto tečno sredstvo za čišćenje površina od prirodne i veštačke kože različitih boja. Ulazi duboko u pore, temeljno čisti površinu, daje sjaj i vraća strukturu. Pruža hidrataciju i štiti kožu od isušivanja i pucanja. Štiti tretiranu površinu od ultraljubičastog zračenja i prevremenog starenja. Ima veoma prijatan miris. Sredstvo se vrlo lako apsorbuje od strane kožnih elemenata bez ostavljanja bilo kakvih tragova i tačaka nakon upotrebe. Pogodno je za čišćenje i osvežavanje unutrašnjosti vozila, kao i u svakodnevnom životu za kožni nameštaj, obuću, torbe.
    Način primene: Naneti proizvod na površinu pomoću sunđera ili meke krpe. Ostaviti 5 minuta, obrisati uklanjajući ostatke prašine i detergenta.
  • Leather cleaner 1 L (sredstvo za čišćenje i održavanje kože) - krema koja čisti prirodnu i veštačku kožu od svih zatamnjenja ili bledih mesta. Podire u pore i nežno čisti površinu. Daje sjaj i vraća prvobitnu strukturu, vlaži kožu i štiti je od sušenja i pucanja. Štiti tretiranu površinu od ultraljubičastog zračenja i preranog starenja. Ima prijatan miris. Brzo se upija bez ostavljanja tragova i mrlja. Pogodno za čišćenje i obnavljanje proizvoda od prirodne i veštačke kože, nameštaja, ukrasa za domaćinstvo, cipela i tašni.
    Način primene: Naneti proizvod na površinu pomoću sunđera ili meke krpe. Ostaviti 5 minuta, obrisati uklanjajući ostatke prašine i deterdženta