Masine za čišćenje podova kao rešenje protiv krupne prljavštine i prašine

Mašine za čišćenje podova koje nudimo su asortiman proizvodjača Star, Fiorentini i Tsm, poznatih po kvalitetu i dugotrajnosti. Sjajan odnos cene i kvaliteta je ono što nas izdvaja, pri čemu je omogućen izbor za sve postojeće situacije.

Obezbeđujemo sigurnu i laku kupovinu, besplatnu isporuku u roku od 24-48h na teritoriji cele Srbije, obuku rukovanja i konstantnu podršku nakon kupovine.

Prikaz 1–30 od 32 rezultata

Osnovna razlika izmedju mašine za čišćenje podova i mašine za pranje podova

Dosta ljudi smatra da su ova dva naziva zapravo nazivi jedne iste mašine. Međutim, u profesionalnom svetu termin mašina za čišćenje podova se koristi za takozvane čistilice, odnosno metalice. Ove mašine rade bez upotrebe vode za razliku od mašine za pranje podova.

Upotreba

Ove mašine koriste se za površine koje potrebno očititi od krupnih prljavština i prašine.One su zapravo automatizovne metle koje skupljaju prljavštinu u rezervoar i ostavljaju za sobom pometlanu podlogu.

Dodatne informacije

Takođe, na našem sajtu možete pogledati širok asortiman mašina za pranje podova, profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina i usisivača za dubinsko pranje, mašina za pranje tepiha, opreme za čišćenje i pranje, hemijskih sredstava za (skoro) sve namene i rezervnih delova.