Sredstva za pranje podova

Čist pod značajno poboljšava izgled poslovnog ili radnog prostora. Shodno tome, pranje podova je neizbežna aktivnost i osnova čistog poslovnog, radnog i komercijalnog prostora. To je jako težan i naporan proces. Još je napornije ukoliko ne koristite adekvatna i kvalitetna sredstva za pranje podova. U nastavku pogledajte detaljnije o proizvodima za pranje podova.

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Najkvalitetnija sredstva za pranje podova

Za pranje podova preporučujemo proizvode poznatog svetskog proizvođača Grass. To je kompanija koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i prodajom sredstava za čišćenje i pranje, gde spavaju i sredstva za pranje i čišćenje podova. Iz ponude izdvajamo:

  • Floor wash - koncentrovano sredstvo za pranje svih vodonepropustivih podova. Odlično sredstvo za čišćenje prirodnih i sintetičkih podova, kao što su parket, laminat, linoleum, asfalt, beton, dekorativni podovi, staklo, granit, mermer. Otklanja i teža zaprljanja organskog i neorganskog porekla. Koristi se u održavanju kuća, poslovnih prostora, hotela, supermarketa i sl. Idealno je koristiti je u mašinama za pranje podova. Dostupan je u pakovanjima od 1 L i 5 L.
    Način primene: svakodnevno čišćenje: koncentrat rastvoriti u odnosu 1:200 – 1:100 ili 5-10 ml/L. Generalno čišćenje: koncentrat rastvoriti u odnosu 1:40 – 1:20 ili 25-50 ml/L.
  • Floor wash strong - koncentrovano sredstvo za pranje jako zaprljanih površina. Koristi se na tvrdim podovima kao što su vinil, linoleum, beton, asfalt i sl. Otklanja i najveća duboka zaprlljanja uključujući i ulje. Može se koristiti u hipermarketima, auto servisima, poslovnim prostorima, hotelima i raznim drugim objektima. Idealno je za korišćenje u mašinama za pranje podova. Sredstvo sadrži prijatnu aromu. Dostupan je u pakovanjima od 1 L i 5 L.
    Način primene: svakodnevno čišćenje: koncentrat rastvoriti u odnosu 1:200 – 1:100 ili 5-10 ml/L. Generalno čišćenje: koncentrat rastvoriti u odnosu 1:50 – 1:25 ili 20-40 ml/L.
  • Orion - univerzalno niskopenuće sredstvo za svakodnevno čišćenje nakon generalnog pranja. Pogodno za sintetičke podove, vinil, linoleum, parket, laminat, plastiku, beton, asfalt, dekorativne podove, staklo, granit, mermer i sl. Može se koristiti i za kućno i profesionalno održavanje. Može se koristiti i za ručno i mašinsko pranje podova.
    Način primene: sredstvo rastvoriti u vodi u odnosu 1:500 – 1:100 ili 2-10 ml/l. Koncentrovanost zavisi od zaprljanosti površine.
  • Condor shine orange - profesionalno sredstvo za mašinsko i ručno čišćenje podova italijanske proizvodnje - Condor chemical.