Kako do savršeno čistih tepiha i nameštaja?

Nameštaj i tepisi su poznati po činjenici da se jako brzo zaprljaju i čak mogu izazvati i alergijeske reakcije usled velikog zaprljanja. Pranje tepiha i nameštaja je neizostavan proces ukoliko želite savršeno čist tepih ili nameštaj. Nasuprot činjenici da to može biti naporan i težak posao, redovno pranje tepiha i nameštaja može produžiti njegov radni vek i učiniti ga čistim i ponovo upotrebljivim. Ukoliko želite da pranje tepiha i nameštaja bude efikasno i produktivno, neophodno je koristiti kvalitetna sredstva za pranje tepiha i nameštaja. U nastavku ćete se upoznati sa vrstama sredstava za pranje tepiha i nameštaja i saznati njihovu namenu i upotrebu.

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Najkvalitetnija sredstva za pranje tepiha i nameštaja

Kada je reč o pranju tepiha i nameštaja, neophodno je koristiti kvalitetna i pouzdana sredstva, kako bi ceo proces imao dejstva. Iz naše ponude izdvajamo:

  • Textile cleaner - profesionalno sredstvo sa malo pene namenjeno za čišćenje unutrašnjosti automobile od bilo kog tipa prašine. Idealno za čišćenje tkanine, antilopa, kože i veštačke kože, plastike i stakla. Revitalizuje i osvežava tapacirunge u boji. Ne oštećuje vlakna tkanine. Lako savladava masne mrlje. Uklanja neprijatan miris. U koncentrovanom obliku, može se koristiti za uklanjanje mrlja.
    Način pripreme: rastvoriti koncentrat u odnosu 50-150 g/L.
  • Universal cleaner - hemija za dubinsko pranje unutrašnjosti automobila i nameštaja od bilo kakvih mrlja i zaprljanja. Idealan za čišćenje tkanina, veštačke i prirodne kože, plastike i stakla. Ne oštećuje tekstilna vlakna. Lako uklanja masne fleke i eliminiše neprijatne mirise. Može se koristiti kao sredstvo za uklanjanje najtežih fleka u koncentrovanom obliku.
    Način primene: naneti proizvod na površinu koja se čisti, ostaviti je par sekundi. Mrlje istrljati sa četrkom. Ostatke kontaminacije obrisati sa sunđerom ili mirkrofiberom. Ukoliko je neophodno, ponoviti postupak.
  • Carpet cleaner - sredstvo za uklanjanje mrlja sa malom penom za čišćenje tepiha od bilo kakvih prljavština. Pogodno za čišćenje tkanina, velura, veštačke kože, plastike i stakla. Sastav u koncentrovanom obliku koristi se kao sredstvo za uklanjanje mrlja, mrlja od vina, soka.
    Način primene: rastvoriti koncentrat u odnosu 50-150 g/L. Čišćenje se može vršiti i ručno i automatski. Usisivač ili ekstraktor obezbeđuje rastvor hemijskih agenasa na površini koja se čisti, koji se usisava zajedno sa prljavštinom. Za ručno čišćenje ili čišćenje pomoći usisivača, potrebno je naneti sredstvo na tepih, zatim pomoću četke stvoriti penu. Rastvor pene se zajedno sa prašinom i prljavištinom ručno usisa pomoću usisivača.