Kako do savršeno čistih stakala?

Čišćenje i pranje stakala je neophodna kada je u pitanju održavanje higijene poslovnog prostora ili doma. Često se nepravilno čiste i peru uz pomoć neadekvatnih sredstava za stakla i to je razlog trajnih oštećenja i potencijalnih problema.  Za čišćenje stakala potrebni su samo neki osnovni materijali i pravilan postupak. Neophodno je otkloniti prašinu, prljavštinu, mrlje i fleke sa staklenih površina i to se uglavnom postiže pomoću kvalitetne krpe i pouzdanih sredstava. U nastavku ćete saznati detaljniju upotrebu i namenu sredstava za stakla i najpouzdanije vrste istih.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Koja su najkvalitetnija sredstva za stakla?

U ponudi imamo proizvode poznatog svetskog proizvođača Grass - kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i prodajom sredstava za čišćenje i pranje. Iz ponude posebno izdvajamo sredstva za stakla kao što je:

  • Clean glass - univerzalno sredstvo za čišćenje stakla, ogledala, plastike, kroma, pločica. Ne ostavlja mrlje. Ekonomično je za potrošnju. Daje površinama antistatička svojstva. Može se koristiti u kancelarijskom prostoru za čišćenje nameštaja, monitora, naočara, stakala i trgovačke opreme. Dostupan je u pakovanju od 600 ml i 5 L.
    Način primene: poprskati na zaprljanu površinu sa udaljenosti 15-20 cm, zatim obrisati suvim ubrusom ili krpom, dok ne bude skroz suvo. Za najbolji rezultat, ne preporučuje se upotreba proizvoda pri direktnoj sunčevoj svetlosti.