Servis mašina za pranje podova

Correcto Servis mašina

  • Servis mašina za pranje podova i tepiha svih brendova od najmanjih do najvećih.
  • Servis mašina za dubinsko pranje tepiha i nameštaja svih brendova.
  • Servis mašina za metlanje, takozvanih čištilica svih modela i brendova.
  • Servis mašina za pranje tepiha, takozvanih single disc mašina rotacija svih marki i modela.
  • Servis mašina za usisavanje, odnosno industrijskih usisivača svih brendova i modela.
  • Servis mašina za hoblovanje i poliranje parketa svih brendova i modela.

Ovlašćeni servis Correcto

Predstavljamo vam „Correcto“ – vašu sigurnu luku za održavanje i popravku mašina za pranje podova, tepiha i drugih uređaja, uključujući brendove Fiorentini, Star i TSM.

Kao ovlašćeni servis za Fiorentini, Star i TSM, „Correcto“ se ponosi svojom reputacijom kvaliteta i pouzdanosti. Naša stručnost doseže daleko više od tog prestiža. Sa obimnim iskustvom u popravkama različitih modela mašina, uključujući one za hoblovanje parketa, „Correcto“ servis je vaš oslonac za sve zahteve.

Sa impresivnih preko 2500 uspešno izvršenih popravki mašina za pranje podova i drugih aparata, stekli smo poverenje naših klijenata. S ponosom proširujemo našu ekspertizu i na brend TSM, pružajući isti visoki nivo usluge i podrške.

Naša ponuda ne završava samo kod popravki. Pružamo raznovrsnu paletu rezervnih delova za mašine različitih brendova, osiguravajući neprekidnost vašeg poslovanja. Naša predanost visokim standardima usluge garantuje da ćemo brzo rešiti sve potencijalne izazove, smanjujući stres na minimum. Što se tiče cena, budite bez brige – naša pristupačna tarifa obezbeđuje da održavanje i popravke budu finansijski prihvatljivi.

Zahvaljujemo vam na dosadašnjem poverenju i radujemo se budućoj saradnji. „Correcto“ servis je tu da vaše mašine besprekorno funkcionišu i da vaše poslovanje teče glatko.

Ukoliko Vam je potreban servis mašina za pranje podova i tepiha, rešite Vaš trenutni i svaki budući problem i ostvarite kontakt sa nama.

Molimo Vaš štiklirajte polje ispod kako biste potvrdili Vaš upit
Prodavnica
0 Lista želja
0 Uporedi