Najkvalitetnija ponuda mašina za pranje tepiha

U ponudi su nove i polovne single disc rotacije – četkare, odnosno mašine za pranje tepiha. Jako kvalitetna proizvodnja mašina sa rotirajućom četkom različitih radnih prečnika. Mašine za pranje tepiha se mogu koristiti i u druge svrhe. Jedna od tih svrha je i mašinsko pranje tvrdih podova.

Prikazani svi od ukupno 23 rezultata

Single disc mašine za pranje tepiha - četkare

Mašine za pranje tepiha imaju mnogo prednosti u odnosu na druge mašine. Pre svega glavna prednost i superiornost ovih mašina je što imaju višestruku namenu kada je čišćenje u pitanju. Kao što nam je poznato da se proizvode za pranje tepiha, ali veoma često svoju primenu nalaze i kada je pranje tvrdih podova u pitanju. Jedna od prednosti mašine jeste detaljno i precizno otklanjanje mrlja, nečistoće i prljavštine. U tom slučaju pored tvrdje četke može se koristiti i zamenski dodatak ove mašine - nosač filca. Filc predstavlja abrazivni proizvod koji se namenski pravi za pranje podova i koji se stavlja na nosač koji nosi mašina. S obzirom da postoje različite granulacije filceva, primenom filca bele boje dolazi do potpuno nove namene ove mašine. Mašine za pranje tepiha ne samo da olakšavaju pranje tepiha i uprošćavaju ga u potpunosti, već obezbeđuju i dubinsko pranje koje se ne može postići ručnim pranjem ili bilo kojim drugim.

Dodatne namene mašina za pranje podova - četkara

Kada se pomene beli filc, prva asocijacija treba da bude poliranje. Naime, beli filc služi pre svega za poliranje tvrdih podova, konkretno podova sa visokim sjajem kao što je mermer u nekim slučajevima, ali ne i uvek. To se može raditi sa samosvetlećom emulzijom koja se u najnovijoj primeni koristi i kao završni premaz u vidi zaštitnog sloja odredjenih vrsta podova. Ono što ne bi trebalo zaboraviti da napomenemo je to da ovaj tip mašine koriste i parketari kao polirku za poliranje parketa. Uzimanjem u obzir svih načina primene dolazimo do zaključka da su ove mašine najproduktivniji proizvod koji se nalazi u našoj ponudi.

Dodatne informacije

Na našem sajtu možete pogledati širok asortiman najkvalitetnijih proizvoda za čišćenje i pranje, poznatih svetskih proizvođača čiji smo generalni zastupnici.