Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

STAR – C43/17 (430mm, 1100W) – mašina za pranje tepiha

58,800.00 RSD sa PDV-om

FIORENTINI – JOLLY 13′ (330mm) – mašina za pranje tepiha

Pozvati za cenu !

FIORENTINI – JOLLY 17′ (430mm) – mašina za pranje tepiha

Pozvati za cenu !

STAR – C45/18 (450mm, 1500W) – mašina za pranje tepiha

75,600.00 RSD sa PDV-om

STAR KOMBI kompakt (380mm, 1500W) – mašina za pranje tepiha

300,000.00 RSD sa PDV-om

FIORENTINI – JOLLY 17/2 (430mm, dve brzine) – mašina za pranje tepiha

Pozvati za cenu !

FIORENTINI JOLLY 17′ ORBITALE

Pozvati za cenu !

FIORENTINI – JOLLY 20′ (500mm)

Pozvati za cenu !

FIORENTINI JOLLY 17′ (mašina za poliranje parketa)

Pozvati za cenu !

FIORENTINI- HIGH SPEED 1100 (500 mm)

Pozvati za cenu !

FIORENTINI – HIGH SPEED 1500

Pozvati za cenu !

FIORENTINI – HIGH SPEED 2000

Pozvati za cenu !

 

U ponudi su nove i polovne single disc rotacije – četkare, odnosno mašine za pranje tepiha. Veoma kvalitetna proizvodnja mašina sa rotirajućom četkom različitih radnih prečnika. Mašine za pranje tepiha se mogu koristiti i u druge svrhe. Jedna od tih svrha je i mašinsko pranje tvrdih podova. To se podrazumeva kao tradicionalan način pranja podova i ujedno najkvalitetniji način pranja.

Prednosti single disc mašine za pranje tepiha – četkare

Mašine za pranje tepiha imaju mnogo prednosti u odnosu na druge mašine. Pre svega glavna prednost i superiornost ovih mašina je što imaju višestruku namenu kada je čišćenje u pitanju. Kao što nam je poznato da se proizvode za pranje tepiha, ali veoma često svoju primenu nalaze i kafa je pranje tvrdih podova u pitanju. U tom slučaju pored tvrdje četke može se koristiti i zamenski dodatak ove mašine – nosač filca. Filc predstavlja abrazivni proizvod koji se namenski pravi za pranje podova i koji se stavlja na nosač koji nosi mašina. S obzirom da postoje različite granulacije filceva, primenom filca bele boje dolazi do potpuno nove namene ove mašine..

Dodatne namene četkara

Kada se pomene beli filc, prva asocijacija treba da bude poliranje. Naime, beli filc služi pre svega za poliranje tvrdih podova, konkretno podova sa visokim sjajem kao što je mermer u nekim slučajevima, ali ne i uvek. To se može raditi sa samosvetlećom emulzijom koja se u najnovijoj primeni koristi i kao završni premaz u vidi zaštitnog sloja odredjenih vrsta podova. Ono što ne bi trebalo zaboraviti da napomenemo je to da ovaj tip mašine koriste i parketari kao polirku za poliranje parketa. Uzimanjem u obzir svih načina primene dolazimo do zaključka da su ove mašine najproduktivniji proizvod koji se nalazi u našoj ponudi…