Mašine za pranje podova za čist i blistav izgled industrijskih i komercijalnih prostora

Naša ponuda obuhvata širok asortiman mašina za pranje podova poznatih i kvalitetnih proizvođača Star,Fiorentini iTsmMašine za pranje podova, odnosno njihova prodaja, predstavljaju primarni fokus našeg dugogodišnjeg poslovanja.  Definitivno nudimo ponudu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, pri čemu zasigurno možete pronaći odgovarajuuću mašinu koja odgovara Vašem prostoru i potrebama čišćenja.

Obezbeđujemo sigurnu i laku kupovinu, besplatnu isporuku u roku od 24-48h na teritoriji cele Srbije, obuku rukovanja i konstantnu podršku nakon kupovine.

Prikaz 1–30 od 91 rezultat

Original price was: 179,760.00 rsd.Current price is: 152,796.00 rsd.
Original price was: 263,760.00 rsd.Current price is: 224,196.00 rsd.
Original price was: 191,760.00 rsd.Current price is: 163,077.60 rsd.
Original price was: 275,760.00 rsd.Current price is: 234,396.00 rsd.
Original price was: 203,760.00 rsd.Current price is: 173,196.00 rsd.
Original price was: 287,760.00 rsd.Current price is: 244,596.00 rsd.
Original price was: 323,760.00 rsd.Current price is: 275,196.00 rsd.

Mašine za sve vrste tvrdih podova

Mašina za pranje podova Vam je potrebna onda kada treba da očistite podove u industrijskim ili komercijalnim prostorima. To mogu biti velike proizvodne hale, manja preduzeća, hodnici hotela, podovi u magacinima i hipermarketima, poslovni prostori koji zahtevaju besprekornu čistoću podova. Ponuda obuhvata veliki izbor različitih tipova mašina što znači da ćete sigurno lako pronaći onu koja odgovara baš vašim potrebama. Olakšaće vam detaljno čišćenje podova jednom zauvek.

 

Svetski brendovi i lideri u proizvodnji mašina

Mašine  iz našeg asortimana su vrhunskog kvaliteta. U pitanju su mašine italijanskih proizvođača “Fiorentini” i “Tsm” , kao i turske kompanije “Star”, koji su lideri u proizvodnji mašina za pranje podova kako u Evropi, tako i u svetu. Kroz dugogodišnji rad razvili su sistem kojim kontinuirano proizvode pouzdane mašine za  čišćenje podova. Zato u našoj ponudi imamo njihove mašine koje su jednostavne za upotrebu i održavanje, a čiji se rezervni delovi, ukoliko zatreba, uvek dostupni kod nas.

Nudimo kombinovane mašine , iza kojih se hoda, kao i volanske kombinovane mašine za istu namenu. U zavisnosti od površine koja treba da bude očišćena, najbolje je izabrati onu koja najviše odgovara Vašim potrebama. Naime, pored ovih karakteristika, u opisu mašina za čišćenje podova, nalaze se brojne druge performanse. Neke od karakteristika su radni zahvat,  zapremina rezervoara i autonomija rada. Svaka od ovih karakteristika Vam može biti od značaja za odabir odgovarajuće mašine.

Karakteristike - kako odabrati mašinu?

Odredjene karakteristike kada je u pitanju mašina za pranje podova su veoma važne. Neke od njih su već pomenute, medjutim zbog velike važnosti dobro je naglasiti ih. Pre svega to su radni učinak i zapremine rezervoara. Kao ključno pitanje na startu se postavlja da li izabrati baterijsku ili strujnu mašinu. Nakon toga u zavisnosti od površine koju treba čistiti obračunatu u kvadratnim metrima (m2), prati se takozvani radni učinak koji se izražava u kvadratnim metrima po radnom satu (m2/h).

Takodje, važan faktor za pravilan odabir mogu biti zapremine rezervoara čiste i prljave vode koju mašina može da primi.

Zašto izabrati Correcto?

Zato što je naš glavni moto uvek korektna saradnja. S tim u vezi, naša ponuda je po najboljim cenama sa dobrim kvalitetom. Uvek se trudimo da proizvodi budu pristupačni, pri čemu maksimalno olakšavamo kupovinu, obezbedjujemo besplatnu isporuku na celoj teritoriji Srbije i organizujemo detaljnu obuku korišćenja uredjaja. Naravno, kao sigurnost tu je garantni rok od 24 meseca i potvrda da obezbedjujemo rezervne delove i podršku klijentima i nakon isteka garantnog roka. Za stalne klijente postoje i beneficije prilikom plaćanja.