Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Santoemma Anti pena 1 L

1,734.40 RSD sa PDV-om

Grass – Antifoam 250ml (Antipenušavac)

342.00 RSD sa PDV-om

Grass – Defroster 250ml (tečnost za odmrzavanje)

390.00 RSD sa PDV-om

Grass – Azelit Agent 600ml (kuhinjski odmašćivač)

576.00 RSD sa PDV-om

Grass – Torus 600ml (sredstvo za drvene površine )

516.00 RSD sa PDV-om

Grass – Bios K 1l (sredstvo za čišćenje u industriji)

576.00 RSD sa PDV-om

Grass – Bios K 5,6kg (sredstvo za čišćenje u industriji)

3,696.00 RSD sa PDV-om

Barranglanz 5 L (elmuzija za premazivanje podova)

7,200.00 RSD sa PDV-om

Po čemu je specifična kategorija razna sredstva?

Kategorija razna sredstva ubraja dosta najkvalitetnijih sredstava za čišćenje i pranje. Svoju namenu nalazi u skoro svim oblastima i može se primenjivati u industrijske svrhe, kao i za kućnu upotrebu. Možete naći Grass-ove proizvode kao što su: sredstva protiv stvaranja pene, antipenušavac, tečnosti za odmrzavanje stakala i ogledala, kuhinjske odmašćivače, sredstva za brisanje drvenih površina, sredstva za čišćenje u teškoj industriji itd..

Najkvalitetniji proizvodi kategorije razna sredstva

  • Santoemma anti pena – sredstvo protiv stvaranja pene. Preporučuje se upotreba kako bi se sprečilo prekomerno stvaranje pene unutar rezervoara. Dostupno u pakovanju 1 L.
  • Antifoam (antipenušavac) – efikasna supstanca koja sprečava prekomerno stvaranje pene u usisivačima sa vodenim filterom, paročistačima i mašinama za čišćenje podova. Može se koristiti i za uklanjanje bilo koje vrste pene. Smanjivanje prekomerne pojave pene povećava usisnu snagu i radni vek filtera, a čuva i motor od preopterećenja. Dostupan u pakovanju: 250 ml.
  • Defroster (tečnost za odmrzavanje) – rastvara sneg i led sa prozora, farova, ogledala i brisača automobila. Sprečava stvaranje leda i zadrzavanje snega. Odmrzava brave na vratima. Bezopasna je za lajsne, lak, hromirane, plastične i gumene površine automobila. Učinkovit čak i do -50° C. Dostupan u pakovanju: 250 ml.
  • Azelit agent (kuhinjski odmašćivač) – otklanja masti, čađ i ostatke iz peći, friteze, roštilja i dr. Sadrži aktivni agens za čišćenje koji rastvara masne komponente i time garantuje sjajne rezultate bez puno napora. Dostupan u pakovanju: 600 ml.
  • Torus (sredstvo za drvene površine) -obnavlja prirodni izgled drvenih površina. Čisti prašinu, fleke mrlje. Ima antistatički efekat. Zahvaljujući ulju od avokada, u svom sastavu, štiti nameštaj i daje mu sjaj. Pruža bolji izgled tretiranim površinama i može da prikrije manja oštećenja. Jednostavno se koristi: raspršite po površini i obrišite suvom i čistom tkaninom ili krpom. Dostupan u pakovanju: 600 ml.
  • Bios K (sredstvo za čišćenje u industriji)  – visoko koncentrovano bazno industrijsko sredstvo za čišćenje podova i zidova od ulja, masti, derivata nafte, naslaga čađi i dr. Koristi se i u prehrambenoj industriji. Čišćenje može biti i manuelno i automatsko. Dostupno je u pakovanju od 5,6 kg i 1 L.
  • Barranglanz (sredstvo za premazivanje podova) – kvalitetan premaz. Osigurava postojanost pri poliranju i visokoj prohodnosti.
    Premaz je upotrebljiv na svim vrstama podloga čak i na lakiranom drvetu i parketu. Moguća je sanacija određene površine sa sistemom za suvo temeljno čišćenje SOLEX. Izuzetna svojstva premazu daje velika koncentracija poliuretana.