Mašinsko pranje podova i tepiha svih vrsta

Correcto u svojoj istoriji poslovanja ima veliko iskustvo u poslovima uslužnog čišćenja. Posebno kada je u pitanju mašinsko pranje podova i tepiha. S tim u vezi opredelili smo se za radove koji predstavljaju veći izazov kada je pranje podova i tepiha ono što zahteva klijent. “Correcto” vrši mašinsko pranje prostora velike površine bez ikakvih problema i akcenat je postavljen isključivo na projekte većih razmera. Opremljeni smo mašinama za pranje podova i tepiha koje pokrivaju velike kvadrature. Isto tako posedujemo i manje mode mašina koje mogu prići i nepristupačnim delovima i namenje su za prostore sa preprekama.

Neke od naših projekata i referenci sa kojima možemo da se pohvalimo su npr.: Naučno tehnološki park Novi Sad (30.000 m2), Kineski kulturni centar Beograd (23.400 m2), Hram Svetog Save Beograd (6.500 m2). Takodje, tu je i veliki broj objekata nešto manjih kvadratura, ali ništa manje zahtevni od navedenih.

Pogledajte galeriju naših radova

Efikasnost i kvalitet

Kada je u pitanju pranje podova i tepiha, naš glavni cilj je pre svega efikasnost uz najviši mogući kvalitet. U tome nam pomaže opremljenost velikim brojem mašina. Prisutan je i obučen tim ljudi koji se posveti svakom poslu maksimalno profesionalno i jednako koliko god da je projekat veliki ili manji. O tome koliko efikasno i kvalitetno vršimo uslugu čišćenja govore naše reference i zadovoljni klijenti..

Potrebno vam je mašinsko pranje? Kontaktirajte nas!

Ili nas možete kontaktirati putem poziva na broj telefona: +381 60 3047 197