Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Grass – Antigraffiti 600 ml (sredstvo za uklanjanje grafita)

1,356.00 RSD sa PDV-om

Grass – Antigraffiti 5 kg (sredstvo za uklanjanje grafita)

8,958.00 RSD sa PDV-om

Grass – Acid Cleaner 5,9kg (sredstvo za čišćenje fasada)

3,468.00 RSD sa PDV-om

Koja sredstva za pranje fasade su najpouzdanija?

Mnogi se pitaju uz pomoć čega kvalitetno i efikasno oprati fasadu. Pranje fasade je jako važna aktivnost obzirom da je fasada konstantno izložena različitim vremenskim uslovima, prašini, zagađenju, prljavštini i dr.  Površinski se brzo prlja što je ozbiljan potencijalni problem. Jako poznata metoda za pranje fasade je uz pomoć sredstava za pranje fasade, koja se nanose na površinu fasade i otklanjaju prljavštine, nečistoće, grafite, crteže i dr.

Za pranje fasade preporučujemo sredstva poznatog svetskog proizvođača Grass. To je kompanija koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i prodajom sredstava za čišćenje i pranje, gde spavaju i sredstva za pranje fasade. Iz ponude izdvajamo:

  • Acid cleaner – sredstvo namenjeno za pranje fasada i zgrada ukrašenih plastikom, pločicama, metalne oplate, rđe i drugih kontaminanata mineralnog karaktera. Dostupan je u pakovanju od 5,9 kg. Nivo pH vrednosti: 2.
    Način primene: naneti na zaprljanu površinu pomoću prskalice ili sunđera, ostaviti 2-3 minuta. Ukoliko je neophodno, istrljati četkom i isprati vodom. Pri normalnoj upotrebi ili pri malom zaprljanju, može se koristiti i rastvor u vodi, u odnosu 150-200 g/l.
  • Antigraffiti – sredstvo za otklanjanje fleka, grafita, gume, samolepljivih traka, žvakaće gume, lepka, kao i markera sa različitih površina. Zasnovan je na efikasnim niskonastavnim rastvaračima naprednog prečišćavanja,  zbog čega nema snažan miris.
    Način primene: naneti gotov proizvod na kontaminiranu površinu pomoću boce za prskanje. Sačekajte 1-2 minuta, obrišite, a zatim isperite vodom. Ako je posebno prljava, povećajte vreme čekanja. Dostupan je u pakovanju od 600 ml i 5 kg.