Prikaz 1–10 od 99 rezultata

Santoemma Anti pena 1l

1,734.40 rsd sa PDV-om

Grass – Nebbia 250ml

360.00 rsd sa PDV-om

Mellerud – Čistač sanitarija snažni 500ml

600.00 rsd sa PDV-om
Brend

Mellerud

Grass – Gloss gel 500ml (sredstvo za uklanjanje kamenca i rđe)

258.00 rsd sa PDV-om

Grass – Wc Gelacid cleaning 750ml (sredstvo za održavanje sanitarija)

282.00 rsd sa PDV-om

Grass – Digger Gel 1L (sredstvo za čišćenje odvodnih cevi)

558.00 rsd sa PDV-om

Nukleus – Sani 5L (sredstvo za čiščenje sanitarija)

1,440.00 rsd sa PDV-om
Brend

Nukleus

Grass – Antifoam 250ml (Antipenušavac)

342.00 rsd sa PDV-om

Grass – Defroster 250ml (tečnost za odmrzavanje)

390.00 rsd sa PDV-om

Grass – Azelit Agent 600ml (kuhinjski odmašćivač)

576.00 rsd sa PDV-om

U našoj ponudi nalazi se veliki broj raznovrsnih sredstva za čišćenje i pranje u svim granama industrije čišćenja. Program proizvoda koji nudimo obuhvata različite proivodjače koji su poznati po kvalitetu. Pre sve, kod nas možete pronaći Grass hemiju koja se proizvodi u rusiji, zatim Nukleus hemiju koju proizvodi domaća fabrika koja svoje proizvode plasira na švedsko tržište gde su veoma poznati. Takodje, u ponudi imamo i sredstva za čišćenje i pranje nemačke proizvodnje pod brendom Mellerud koja je u nemačkoj veoma zastupljena u domaćinstvima. Tu su i italijanski proivodi poznate fabrike Condor Chemical koji imaju veoma kvalitetne arome mirisa.

Proizvodi koji se najčešće primenjuju?

Kako je naša uska specijalnost pranje i čišćenje podova, s tim u vezi najobimija je ponuda hemije za pranje i čišćenje podova. Kada je u pitanju ruska Grass hemija, 3 proizvoda su ključna: Orion, Floor Wash i Floor Wash Strong. Orion je univerzalno koncentrovano sredstvo za pranje različitih površina, ali se najčešće koristi za redovno održavanje podova. Njegova pristupačna cena, a jaka koncentrovanost, je ono što čini ovaj proizvod superiornim. Floor Wash i Floor Wash strong su sredstva koja služe za temeljnije čišćenje podova. Floor Wash Strong je veoma jaka verzija sredstva za pranje podova i služi za skidanje i najokorelijih prljavština. Što se tiče Nukleus proizvoda, ne treba izostaviti Nukleus Floper koji je veoma kvalitetan proizvod. Naravno, tu je i Shine Orange od Condor italijanske hemije.

Gde se sve mogu primenjivati proizvodi iz naše ponude?

Pored sredstva za pranje podova, kod naš možete pronaći i razne druge. Primena je veoma široka. Obuhvatili smo celokupnu granu čišćenja. Tu su sredstva za pranje kupatila, odnosno sanitarija, zatim sredstva za stakla, inox, drvene površine, gratife, plastiku, kožu, mebl, tepihe, kamene podove,fleke, kao i razne vrste mirisnih aroma za osvežavanje prostora.