Najkvalitetnija ponuda sredstava za čišćenje
U našoj ponudi nalazi se veliki broj sredstva za čišćenje i pranje. Koriste se u svim granama industrije. Program proizvoda koji nudimo obuhvata različite proivođače koji su poznati po kvalitetu. Pre svega, kod nas možete pronaći Grass hemiju koja se proizvodi u Rusiji, potom Nukleus hemiju koju proizvodi domaća fabrika koja svoje proizvode plasira na švedsko tržište. U ponudi imamo i sredstva za čišćenje i pranje nemačke proizvodnje pod brendom Mellerud koja je u nemačkoj jako zastupljena. Tu su i italijanski proizvodi poznatog proizvođača Condor Chemical koji imaju veoma kvalitetne arome mirisa.

Prikaz 1–30 od 104 rezultata

Proizvodi koji se najčešće primenjuju?

Kako je naša uska specijalnost pranje i čišćenje podova, s tim u vezi najobimija je ponuda hemije za pranje i čišćenje podova. Kada je u pitanju ruska Grass hemija, 3 proizvoda su ključna: Orion, Floor Wash i Floor Wash Strong. Orion je univerzalno koncentrovano sredstvo za pranje različitih površina, ali se najčešće koristi za redovno održavanje podova. Njegova pristupačna cena, a jaka koncentrovanost, je ono što čini ovaj proizvod superiornim. Floor Wash i Floor Wash strong su sredstva koja služe za temeljnije čišćenje podova. Floor Wash Strong je veoma jaka verzija sredstva za pranje podova i služi za skidanje i najokorelijih prljavština. Što se tiče Nukleus proizvoda, ne treba izostaviti Nukleus Floper koji je veoma kvalitetan proizvod. Naravno, tu je i Shine Orange od Condor italijanske hemije.

Gde se sve mogu primenjivati proizvodi iz naše ponude?

Pored sredstva za pranje podova, kod naš možete pronaći i razne druge. Primena je veoma široka. Obuhvatili smo celokupnu granu čišćenja. Tu su sredstva za pranje kupatila, odnosno sanitarija, zatim sredstva za stakla, inox, drvene površine, gratife, plastiku, kožu, mebl, tepihe, kamene podove,fleke, kao i razne vrste mirisnih aroma za osvežavanje prostora.

Dodatne informacije

Pogledajte na našem sajtu sjajnu ponudu sredstava za čišćenje poznatih svetskih proizvođača koji su poznati po izvrsnom kvalitetu i pouzdanosti.