Namena i prednosti mirisnih koncentrata

Mirisni koncentrati su aromatična sredstva mirišljavih karakteristika. Njihova namena je otklanjanje neprijatnog i jakog mirisa. Koristi se i za osvežavanje prostorija različitih veličina na različite načine. Mogu se koristiti u različitim oblicima i to kao raspršivači npr. Pri upotrebi i korišćenju mirisnog koncentrata, važno je napomenuti da ne unosimo preveliku količinu jer pojedini ljudi mogu biti osetljivi na takvu vrstu mirisa mirisa. Jako bitna prednost je njihova dugotrajnost – miris ostaje u vazduhu i prostoriji duže nego što mislite. U nastavku pogledajte sjajnu ponudu mirisnih koncentrata.

 

Prikazani svi od ukupno 14 rezultata

Vrste mirisnih koncentrata

Postoji dosta vrsta i različitih mirisa. Najpopularniji mirisni koncentrati su od pomorandže, manga, mirisa mora, vanile, žvakaće gume itd. Razlog zašto su ovo najpopularniji mirisi je jako prost: to su umirijući, prijatni i osvežavajući mirisi koji deluju opuštajuće na organizam. Iz naše ponude posebno izdvajamo osveživače vazduha raznih mirisa i koncentrate mirisa poznatih svetskih proizvođača kao što su Grass i Condor chemical. U pitanju su kompanije koje se dugi niz godina bave priozvodnjom i prodajom sredstava za čišćenje i pranje. Proizvode se u različitim zapreminama: 250 ml, 400 ml i 1 L.

Od Grass-ovih proizvoda izdvajamo osveživače vazduha: Nebbia 250 ml, Liquid air harmony 400 ml, Liquid air fresh 400 ml, Liquid air spring 400 ml, Liquid air liberty 400 ml, Air bubble gum i air mango.

Što se Condor proizvoda tiče, iz ponude izdvajamo: Parfume big babol (miris žvakaće gume), acqua di mare (miris mora), deo sport, frutti rossi (šumsko voće), merlot toscana (miris grožđa) i vanila.

Pogledajte na našem sajtu raznovrsnu i detaljnu ponudu sredstava za čišćenje i pranje po sjajnoj ceni.