Masine za pranje podova

Pomoc pri kupovini jedne ili vise masina za pranje podova

Masina za pranje podova Star 5100B - correcto.rs

Imate prostor koji zelite da odrzavate cistim i u prostoru pod koji se stalno prlja. Redovno brisete pod i trudite se da uvek bude cisto, ali je veliki posao i zelite da olaksate sebi ili svojim radnicima.
Dolazite do zakljucka da vam je potrebna masina za pranje podova … Sledece pitanje koje postavljate sebi je sigurno: Kako odabrati odgovarajucu masinu za trazene potrebe?

Masina za pranje podova – potraga…

Kada ste dosli do zakljucka da vam je potrebna masina za pranje podova, upalili ste google i zapoceli potragu. Kucate kljucnu rec “masine za pranje podova” ili “masina za pranje podova”. Pronalazite siroku ponudu masina kao sto je primer i kod nas na web sajtu. Istrazujete proizvode i razgledate slike, ali i dalje ne znate sta tacno trazite. Resenje tog problema se krije u nekoliko kljucnih pitanja koje treba da postavite sebi. Neko prosto olaksa sebi i pozove nas i prodje kroz potpuno istu proceduru. Procedura je takva da bismo vam i mi prvobitno postavili ista pitanja. To su kljucne informacije koje nama i vama daju odgovor na to koju masinu trazite.

Na sledecoj stranici mozete pogledati celokupnu ponudu kada su u pitanju masine za pranje podova i njihove cene.

Kljucna pitanja za odabir odgovarajuce masine

Prvo i osnovno pitanje koje se postavlja je: Koliko ce m2 masina da cisti? Od te osnove se krece i sa tim odgovorom suzavamo izbor. Ukoliko je to manji prostor onda u izbor ulaze manji gabariti, a ukoliko je veci onda neke vece masine. Sve u svemu, postoji tehnicka karakteristika kod masina koja se naziva “radni ucinak”. Po toj karakteristici mozemo znati za koju kvadraturu je masina namenjena i koliko moze da postigne da ocisti.

Drugo pitanje pri odabiru masina za pranje podova


Drugo pitanje bi svakako trebalo da bude: Baterijska ili strujna masina(masina sa kablom)? Ukoliko imate mogucnost da koristite masinu sa kablom, onda bi svakako to trebalo da birate. Autonomija rada strujnih masina je takoreci neogranicena. Baterijske masine imaju autonomiju 1,5-2h za manje modele, dok veci modeli imaju 3-4h. Na prvu loptu ro deluje kratko, medjutim ucinak moze biti veliki za to vreme.

Trece pitanje pri odabiru masine


Trece pitanje koje mi uvek postavimo je vezano za budzet i kod nekih bude presudno, a to je: Polovna ili nova masina? U nasoj ponudi nalaze se nove i polovne masine. Polovne masine jesu vec koriscenje i odmah se javi neki strah, medjutim sa nama nema potrebe za to. Mi smo nasim klijentima omogucili da ustene odredjeni deo budzeta koji mogu investirati u nesto drugo. Nekima nije veliki faktor ciscenje firme, vec ulaganje u napredak, ali ciscenje je nazalost neophodno. U tom slucaju mi nudimo polovne masine koje mi prethodno servisiramo i garantujemo sigurnu kupovinu. Kao sto dajemo garanciju na nove masine, tako dajemo i za polovne. Naravno garantni rok je kraci za polovne masine za pranje podova nego za nove masine za pranje podova. Svakako usteda budzeta ume da bude znacajna, a nekome cak i presudan faktor.

Bitne stavke nakon kupovine masine

Dobili ste odgovor na sva vasa pitanja i odgonetnuli koja je to masina koja je vama potrebna. Odlucili ste se i kupili odredjeni model masine. Sta je sledeci korak? Neki bi rekli da tu nema mnogo razmisljanja, upali masinu i radi. Bilo bi idealno kada bi stvari tako funkcionisale. Verovatno bi se onda masine prodavale na trafikama. Naravno, to je nemoguce, kao i teorija upali i radi. Kada ste kupili masinu, morate obuciti onog ko ce raditi sa tom masinom. Nije mozda prevelika nauka nauciti da koristis masinu, ali ima dosta stavki koje treba znati. Pre svega najbitnije je pravilno koristiti masinu i nauciti da je odrzavas kao pravi domacin. Pravilnim odrzavanjem i koriscenjem produzava se radni vek. To bi trebalo da vam bude u najvecem interesu, jer jasno je da kupovina masine nije bas sitnica. Ono sto mi preporucujemo svakako je da se buduci korisnik masine maksimalno edukuje. Kroz prezentacije i uputstvo za koriscenje moze se mnogo nauciti i preduprediti razne probleme.

Pogledajte nasu celokupnu ponudu kada su u pitanju masine za pranje podova.


Svakako mi uvek stojimo na raspolaganju za dodatne savete i pitanja oko masina za pranje podova ili drugih. Za sve sto je potrebno mozete nas kontakirati putem forme ili putem poziva.