Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove ( politika privatnosti ). Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da se sa ovim uslovima slažete u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Correcto Clean Shop doo vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima navedenim tačkativno ispod. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatraće se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima.

  • Correcto Clean Shop doo ima autorska prava na sadržaj portala. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem istih i biće podložno tužbi.
  • Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju poverljivih, nezakonitih, pretećih, uvredljivih i dr. materijala, poruka i komentara koji nisu u skladu sa zakonom.
  • Lični podaci koje prosledite našem portalu koristiće se isključivo u svrhu obrade porudžbenica, i ni na koji način neće biti prikazani trećim licima.
  • Sve informacije vezane za transakcije između Correcto Clean Shop doo i kupca smatraju se poslovnom tajnom, shodno zakonskim propisima Republike Srbije.

Politika privatnosti

  • Obavezujemo se da Vaše podatke ostavljene prilikom porudžbine na ovom sajtu nikada nećemo prodati, proslediti, ili na bilo koji način dati na korišćenje nekom trećem licu. Svi vaši podaci služe nam da obradimo i isporučimo vašu porudžbinu, kao i da ostvarimo kontakt.
  • Podaci koji su nam neophodni kako bi se trgovina obavila su: ime, prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Bez tih podatake ne bismo bili u mogućnosti da realizujemo prodaju, isporuku ili da vam dostavimo informacije o statusu porudžbine.

Izmene politike privatnosti

Svako korišćenje Portala podložno je uslovima i pravilima opisanim na ovoj stranici – “uslovi korišćenja i politika privatnosti“ . Sadržaj izjave o privatnosti Portala možemo promeniti u bilo koje vreme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika. Molimo Vas da periodično proveravate sadržaj ove stranice kako bi bili informisani o svim promenama. Svaka promena izjave o privatnosti sajta biće objavljena na ovoj stranici i važi od momenta objavljivanja

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite correcto.rs ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema Vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na correcto.rs koji ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na correcto.rs 

Opisi proizvoda

Correcto.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, correcto.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani I bez greške.

Cene proizvoda

Cene proizvoda su izražene u dinarima bez uračunatog PDV-a ( iznos pdv-a  je 20% osnovice ).  Cene su podložne promenama, o čemu će kupac biti pravovremeno obavešten.

Radno vreme

Online prodavnica correcto.rs. radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Correcto.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci correcto.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.