Masine za dubinsko pranje

Mašine za dubinsko pranje

Mašine za dubinsko pranje

Mašine za dubinsko pranje

Mašine za dubinsko pranje su revolucionarno otkriće i dostigle su vrhunac na svetskom tržištu poslednjih nekoliko godina. Kvalitetno, jednostavno i delotvorno protiv bakterija, virusa i mikroorganizma. Postale su zamena za naporno i komplikovano (ručno) otklanjanje prljavštine, čišćenje i ribanje tepiha, nameštaja, skidanje fleka i dlaka kućnih ljubimaca. Omogućavaju čišćenje do najsitnijih detalja.
Dodavanjem najkvalitetnijih mirisa, Vaš prostor i radno okruženje će dobiti novu dimenziju svežine i sjaja.
Čišćenje automobila i tepiha i nameštaja podrazumeva dubinsko usisavanje i otklanjanje bakterija i prljavštine. Nakon korišćenja mašine, rezultati će biti jasni i vidljivi u jako kratkom vremenskom intervalu. Mašine za dubinsko pranje se koriste za autobuse, automobile, kamione, šlepere i sedišta u vozovima i avionima. Jedna od najbitnijih prednosti je činjenica da se nameštaj i tepisi mogu ponovo koristiti nakon jako kratkog perioda, u zavisnosti od temperature i provetrenosti prostora.

Zašto je Correcto idealan izbor kada su u pitanju mašine za dubinsko pranje?

Zato što smo vodeća kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima prodaje, iznajmljivanja i servisiranja mašina za pranje podova. Raspodela radnih zadataka, organizacija rada, stručnost, profesionalnost i izvršeni zadaci u dogovorenom roku nas dovode do rezultata koji nas lansiraju u sam vrh i izdvajaju od ostalih. Prednjačimo u stručnosti, efikasnosti i kvalitetu. U radu koristimo najsavremeniju i najkvalitetniju opremu. Koriste se u industrijskim ili komercijalnim prostorima ,velikim proizvodnim halama, manjim preduzećima, hotelima, magacinima, hipermarketima i/ili poslovnim prostorima koji zahtevaju besprekornu čistoću i higijenu. Svojim marljivim i vrednim radom, poštenjem i korektnom saradnjom, istakli smo se kao vodeća kompanija u pružanju usluga dubinskog pranja. Hiljade zadovoljnih klijenata su potvrda našeg uspešnog i korektnog poslovanja i profesionalosti koje je u sve većem i većem razvoju i porastu. Naš glavni cilj je da našim ispoštujemo želje naših klijenata uz najkorektniju cenu, kao i garanciju naše usluge.

STAR COMBO 10/1

Star Combo 10/1 je revolucionarno otkriće kada je u pitanju dubinsko pranje. Zbog svojih karakteristika, pogodnosti, korektne cene i perfektnih performansi, mašina je u ekspanziji na svetskom tržištu. Potražnja je sve veća i veća. Dizajnirana je po uzoru na poznati nemački i švajcarski model. Dimenzija je 650 x 325 x 440 mm. Perfeketno je rešenje za dubinsko pranje mebla, nameštaja, tepiha, tapaciranog nameštaja, poput fotelja, stolica, dvoseda i troseda, ugaonih garnitura, jastuka svih veličina, dušeka i automobilskih sedišta. Pogodna je za sintetičke i pamučne materijale. Svojom optimalnom veličinom i težinom, Star Combo 10/1 ne zauzima puno prostora i jako je jednostavna za rad. Težine je 14 kilograma. Jako bitna prednost je činjenica da nameštaj i tepisi ostaju u potpunosti suvi nakon korišćenja mašine, što dodatno smanjuje rizik od ponovnog prljavnja. Karakteriše je dvoturbinski motor snage 1400W koji omogućava zapanjujuću usisnu moć. Zapremina rezervoara mašine je 10,5 L.
Pogledajte u nastavku detaljnu upotrebu i način korišćenja STAR COMBO 10/1: