Masine za pranje podova

Da li je Blancus jedna od najkvalitetnijih mašina za pranje podova?

Mašina za pranje podova Blancus | Correcto Clean Shop doo

Blancus – inovativna mašina za pranje podova

Blancus je poznat kao kombinovana mašina nove generacije za pranje podova poznatog turskog proizvođača “STAR“ – jednog od najpoznatijeg u Evropi. Specifična je po jako ergonomičnoj upotrebi. Spada u kategoriju mašina za pranje podova. Najčešće se koristi za čišćenje i pranje kancelarija, sala za sastanke, uskih i skučenih prostora, holova, stambenih zgrada, restorana i ostalih poslovnih prostora. Postiže perfektne rezultate sa 70% manje vremena. Za 30% je efikasniji i koristi 70% manje vode u poređenju sa drugim mašinama. Jednostavno se koristi. Svojim dizajnom i performansama je postala jedna od najtraženijih mašina za pranje podova u poslednjih nekoliko godina. Obzirom da je u pitanju baterijska mašina, karakterišu je dve jako kvalitetne litijum-jonske baterije 8Ah/24V. Zbog svoje veličine i dimenzija, mašina je jako praktična jer se može lako preneti sa jednog mesta na drugo bez napora.

Blancus mašina za pranje podova - correcto.rs
Blancus mašina za pranje podova – Correcto Clean Shop doo

Prednosti i karakteristike mašine za pranje podova – Blancus

Poseduje u potpunosti savitljiv vrat i jako je okretna. Upravo to omogućava korisniku podešavanje vrata shodno ličnoj udobnosti ili upotrebi i nameni. Inovacija je jer pruža mogućnost pranja podova ispod stola ili kreveta, ćoškove, ivice i dr. Može se zarotirati u mestu, što opravdava činjenicu da je mašina u potpunosti praktična za kako manje, tako i veće površine. Jako bitna prednost jeste mogućnost istovremenog usisavanja i pranja, što dovodi do sjajnih rezultata kao što je perfektno čist pod. Koristi znatno manje vode od drugih mašina za pranje podova.

Mašina za pranje podova Blancus | Correcto Clean Shop doo
Mašina za pranje podova Blancus | Correcto Clean Shop doo
Mašina za pranje podova Blancus | Correcto Clean Shop doo
Mašina za pranje podova Blancus | Correcto Clean Shop doo

Način primene, upotreba i korišćenje

Poseduje dugme za uključivanje/isključivanje usisavanja, kao i dugme za uključivanje/isključivanje pranja. Mašina se može koristiti u kombinaciji sa četkama ili filcevima. Umesto četki se mogu postaviti i nosači filceva i filcevi u željenoj granulaciji. Automatski usisava prljavu vodu koja ostaje nakon pranja četkama ili filcevima. Radni zahvat mašine je 455 mm i sastoji se iz dve četke, odnosno dva diska. Autonomija rada sa jednim setom baterija je 1,5 h. Koristeći rezervni set baterija (koji se puni dok radite sa primarnim setom baterija) pruža se mogućnost da nakon istrošenosti primarnog seta iskoristite rezervni set i tako nastavite istim kontinuitetom i bez prekida. Rezervoar čiste vode je 4,5 L, dok je rezerovar prljave vode 8 L.

U nastavku pogledajte video o detaljnijoj upotrebi i načinu korišćenja:

Correcto - Profesionalna oprema za čišćenje
Correcto – Profesionalna oprema za čišćenje